آشنایی با رشته های فنی و حرفه ای
رشته های فنی و حرفه ای نیز مانند رشته های نظری حائز اهمیت بوده و بازار کار خوبی را در کشور ما دارند.دانش آموزان پایه نهم که در مرحله مهمی از زندگی خود یعنی انتخاب رشته هستند باید به طور کامل با همه رشته های شاخه نظری،فنی حرفه ای و سایر رشته های علوم مختلف آشنا شوند تا بتوانند بهترین انتخاب را بر اساس علاقه مندی و استعداد های خود داشته باشند.معرفی رشته های مختلف به خصوص آشنایی دانش آموزان با رشته های فنی و حرفه وظیفه مدارس است.به همین دلیل مدرسه متوسطه اول دخترانه پایندگان تصمیم به برگزاری اردویی جهت آشنایی دانش آموزان پایه نهم با رشته های فنی و حرفه ای گرفت.
بازدید از هنرستان شهدای اصناف جهت آشنایی با رشته های فنی و حرفه ای
دبیرستان دوره اول دخترانه پایندگان که زیر نظر مجموعه مدارس و آموزشگاه های هما در کرج مشغول به فعالیت است به عنوان یکی از بهترین مدارس استان در این پایه سعی به ارائه بهترین خدمات آموزشی و پرورشی به دانش آموزان و خانواده هایشان دارد.بر این اساس و به منظور آشنایی دانش آموزان با رشته های فنی و حرفه ای چندی پیش پایندگان دانش آموزان پایه نهم خود را برای بازدید از هنرستان شهدای اصناف به اردوی کوچکی برد.
در این اردو دانش آموزان به طور کامل و از نزدیک با رشته های فنی و حرفه ای آشنا شدند و همانطور که در عکس ها مشاهده می کنید بسیاری از فعالیت های آن ها را مشاهده کردند.رشته های هنرستان همانطور که از نام آن مشخص است بیشتر جنبه هنری و عملی دارند و معمولا دانش آموزان دختر علاقه زیادی به اینگونه رشته ها دارند.همانطور که در عکس ها مشاهده می کنید.
رشته های فنی و حرفه ای
در این قسمت به منظور آشنایی بیشتر شما با رشته های فنی و حرفه ای تصمیم گرفته ایم که بعضی از این رشته ها را به شما معرفی کنیم تا علاوه بر کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بتوانید رشته مورد علاقه خود را بیابید.
- ساختمان
- صنایع فلزی
- مکاترونیک
- الکتروتکنیک
- مکانیک خودرو
- تاسیسات
- صنایع چوب و کاغذ
- ماشین ابزار
- معدن
- صنایع شیمیایی
- متالوژی
- سرامیک
- شبکه و نرم افزار رایانه
- حمل و نقل
- تربیت بدنی
- حسابداری
- تربیت کودک
- امور باغی
- امور زارعی
- ماشین های کشاورزی
- امور دامی
- صنایع غذایی
- طراحی و دوخت
تفاوت شاخه فنی حرفه ای با شاخه کاردانش
شاخه فنی و حرفه ای با شاخه کاردانش شباهت زیادی دارد اما تفاوت هایی نیز دارد. از جمله این تفاوت ها می توان به این موارد اشاره کرد:
- شرایط ورود به شاخه فنی و حرفه ای از کاردانش دشوارتر است.
- دروس عملی و ساعات کارگاهی شاخه کار دانش بیشتر از فنی و حرفه ای است.
- رشته های شاخه کار دانش متنوع تر از فنی و حرفه ای است.
- ساعات حضور در مدرسه برای دانش آموزان فنی و حرفه ای بیشتر است.
حذف کنکور رشته های فنی و حرفه ای
این خبر مربوط به کنکور سال 98 است و جالب است بدانید که مدیر کل دفتر فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش از عدم برگزاری کنکور کاردانی فنی وحرفه ای در سال جاری خبر داد و گفت: هنرجویان از سال 98 بدون شرکت در ثبت نام کنکور سراسری 98 میتوانند وارد دانشگاه فنی و حرفهای شوند.این خبر برای آن دسته از داوطلبانی که علاقه به پذیرش در دانشگاه بدون کنکور هستند می تواند خبر خوبی باشد.
رشته های فنی و حرفه ای بدون کنکور 98
رشته هایی که در این قسمت نام برده می شود نیاز به کنکور ندارند و هنرجویان می توانند بدون شرکت در آزمون سراسری در این رشته ها تحصیل کنند.
- الکترونیک
- سرامیک
- معدن
- ناوبری
- الکترونیک و مخابرات دریایی
- مکانیک موتورهای دریایی
- امور اداری
- کودکیاری
- طراحی و دوخت
- هنرهای تجسمی
- فرش دستباف
- قلم زنی
- امور دامی
- گاوداری صنعتی
- ساخت و تولید
- مرغداری صنعتی
- نقشه کشی عمومی
- نقشه کشی و طراحی صنعتی
- تکثیر و پرورش آبزیان
- صنایع فلزی
- پرورش زنبور عسل
- صنایع چوب و کاغذ
- امور زراعی و باغی
- چاپ، گل و گیاهان زینتی
- ساختمان
- ماشینهای کشاورزی
- صنایع شیمیایی
- نوازندگی ساز ایرانی
- صنایع نساجی
- هتلداری
- متالورژی
سخن آخر
مجموعه مدارس هما هم در واحد متوسطه اول دخترانه پایندگان و هم در واحد متوسطه اول پسرانه غیاثیه سعی دارد تا بهترین راهکار ها را برای انتخاب رشته پایه نهم به دانش آموزان ارائه دهد و بتواند هرچه بیشتر آن ها را در این زمینه یاری دهد.
دیدگاه ها بسته شده است
امکان ارسال نظر وجود ندارد.